Vanilková buchta z pudinku

105 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 158gramůPudinkový prášek - vanilkový
    • 20gramůCukr vanilka
    • 140gramůCukr moučkový
    • 200mililitrůOlej stolní
    • 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
37 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
165 mg
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá vejce vymícháme s vanilkovým a moučkovým cukrem do husté pěny, do níž následně vmícháme olej. V pudinkovém prášku rozmícháme lžičku kypřícího prášku do pečiva, tuto směs vmícháme do vymíchané máslové pěny. Vzniklé těsto vlijeme do vymazané formy na pečení, pečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Hotový moučník podáváme vychladlý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.