Vanilkové bonbony v čokoládě
80 min.
Ingredience
- 500gramůČokoláda hořká
- 80gramůMáslo čerstvé
- 400gramůMléko plnotučné
- 0,5lžičkaCukr vanilka
Počet porcí:
36Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
972 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu vytřeme tukem. Čokoládu, máslo a mléko zahříváme ve vodní lázni, až se čokoláda a máslo rozpustí. Pak směs odstavíme, vmícháme cukr a nalijeme ji do zapékací mísy.
- 2Tu vložíme na hodinu do chladničky a pak bonbony nalámeme.
- 3Podáváme je za studena.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.