Vanilkové kočičí jazýčky

18 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
630 mg
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky se špetkou soli ušleháme na pevný sníh.
  • 2
    V misce rozetřeme cukr s máslem a zlehka přidáváme mouku a vanilkový cukr. Vše důkladně utřeme. Nakonec velmi zlehka vmícháme sníh.
  • 3
    Na plech vyložený pečicím papírem tvarujeme z těsta v cukrářském sáčku proužky dlouhé asi 5 cm.
  • 4
    Cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 220°C 5-8 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.