Vanilkový krém s jablky
15 min.
Ingredience
- 500gramůJablka
- 40gramůCukr krupice
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 500mililitrůMléko polotučné
- 0,75kusPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Téměř všechno mléko s cukrem přivedeme k varu. Přidáme pudinkový prášek a žloutek rozmíchaný ve zbylém mléce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
- 2Do vychladlého krému vmícháme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.