Vánočkový pudink s malinami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
34 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
4 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Vánočku nalámeme na menší kousky a vložíme do vymaštěné zapékací mísy.
  • 2
    Rozpustíme máslo a vánočku jím pokapeme. V misce rozmícháme vejce, mléko, cukr, skořici, vanilkový cukr a směsí přelijeme kousky vánočky v míse.
  • 3
    Maliny omyjeme, osušíme a rozdělíme na pudink. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 45 minut. Po upečení ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 3. 8. 2015
Vánočkový pudink s malinami
Také děláme, hlavně po vánocích, když máme přebytek vánočky. Přidávám ještě rozinky.