Vánoční pudink se sušenými meruňkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené meruňky dáme do kastrolu, zalijeme je rumem a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme asi 5 minut, poté kastrol sundáme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    Poté meruňky smícháme s karamelovou zmrzlinou a připravenou směsí naplníme pudinkovou formu. Uložíme do mrazáku a necháme zmrznout.
  • 3
    Servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanými vlašskými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.