Vařená buchta

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuk rozpustíme, přidáme vodu, cukr a kakao a vše za stálého míchání 5 minut vaříme.
  • 2
    Dáme stranou 1 skleničku hmoty.
  • 3
    Do zbylé vychladlé hmoty dáme vejce, vanilkový cukr, mouku a prášek do pečiva.
  • 4
    Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu.
  • 5
    Upečenou buchtu necháme vychladnout.
  • 6
    Zalijeme oddělenou hmotou a posypeme kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 13. 8. 2015
Vařená buchta
Tento močník občas dělávám, mám rozpis na hrníčky. Dávám malinko méně vody, taky méně cukru a kokosu stačí polovina. Tady jsem na zalití moučníku po upečení přidala trochu rumu, může se použít i rumové aroma. Je vláčný a není to žádná dusivka.
Anonymní uživatel
pá 15. 12. 2017
Vařená buchta
apsolutně se nepovedla, když smíchám ingredience vznikne jen sra*ka a ne těsto. za mě palec dolů!!!!!!!!😠