Vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem
25 min.
Ingredience
- 100gramůJáhly
- 100gramůOřechy vlašské
- 1lžíceMed včelí
- 1hrstŠvestky sušené
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2417 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
69 g
Sacharidy
135 g
Vláknina
10 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Jáhly spaříme vroucí vodou a potom povaříme 15 minut.
- 2Měkké jáhly scedíme a propláchneme studenou vodou. Přidáme mleté vlašské ořechy, podle chuti med a nakrájené sušené švestky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 17. 5. 2021
Uživatel uvařil tento recept
Docela dobré, škoda, že studené, starší ořech je nutno předem namočit