Vařený dip s medem a šalotkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
79 mg
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku očistíme a nakrájíme na jemno.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, na kterém opečeme šalotku, když zesklovatí, přimícháme k ní vodu, med, limetkovou šťávu, limetkovou kůru a vaříme, dokud se trochu tekutiny neodpaří.
  • 3
    Dip odstavíme a přimícháme do něj bylinkové máslo, které necháme v dipu samovolně rozpustit.
  • 4
    Hotový dip nandáme do misek a můžeme ihned servírovat

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.