Vejce Cardinal
25 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 20gramůLanýž
- 120gramůHumr
- 60mililitrůBešamel
- 15gramůMáslo čerstvé
- 4krajíceChléb toastový
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. Toustový chléb opečeme v toustovači.
- 2Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a krátce orestujeme na másle.
- 3Na každý kousek chleba položíme uvařené humří maso, několik proužků lanýže, vajíčko a přelijeme bešamelovou smetanovou omáčkou.
- 4Podáváme jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.