Vejce natvrdo s křenovou omáčkou
18 min.
Ingredience
- 200mililitrůMajonéza
- 1kusKřen
- 8kusůVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
- 100gramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
53 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a okapané listy hlávkového salátu rozložíme na plochou mísu. Na salát urovnáme půlky vajec uvařených natvrdo oblou stranou nahoru a polijeme obyčejnou nebo francouzskou majonézou smíchanou s nastrouhaným křenem.
- 2Okraj mísy a mezi půlky vajec nasypeme úzké hoblovačky ze šunky.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.