Vejce s parmezánem
25 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 80gramůSýr Parmezán
- 250mililitrůOmáčka rajčatová
- 500gramůRohlíky bílé
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme.
- 2Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj vejce, posypeme strouhaným parmezánem, přidáme dvě lžíce másla, zalijeme rajčatovou omáčkou. Vše znovu posypeme parmezánem a dáme zprudka zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.
- 3Podáváme jako předkrm s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.