Velikonoční bábovka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
22 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
647 mg
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 180 stupňů rozpálíme troubu. V míse vymícháme dohladka cukr, máslo, vejce, javorový sirup, mouku, samokynoucí mouku, skořici, mléko a mletý muškátový oříšek.
  • 2
    Vymažeme si bábovkovou formu a vlijeme do ní těsto. Pečeme asi 40 minut. Poté necháme 5 minut vychladnout ve formě a bábovku vyklopíme na mřížku.
  • 3
    Před podáváním naplníme střed bábovky čokoládovými vajíčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.