Velikonoční beránek z tvarohového těsta

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
112 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
2 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme změklé máslo s cukrem, vanilkovým cukrem, vejci a tvarohem. Mouku s kypřícím práškem prosejeme na vál, přimícháme tvarohovou směs a hrozinky. Zpracujeme suroviny na hladké těsto, vložíme do formy, kterou jsme vymazali a vysypali. Beránka pečeme
  • 2
    v troubě předehřáté na 170°C, až těsto zrůžoví a nechytá se špejle. Upečeného beránka vyklopíme, až trochu prochladne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.