Velikonoční perníčky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
1 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze všech surovin vypracujeme tužší, ale hladké těsto. Necháme je do druhého dne odležet.
  • 2
    Z těsta vyválíme placku a vykrajujeme různé tvary.
  • 3
    Dáme je na vymazaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Permíčky zdobíme dle vlastní fantazie.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 9. 3. 2016
Velikonoční perníčky
Moc dobré perníčky, jen jsem místo skořice dala lžičku směsi koření Medový perník. S těstem se hezky pracuje. Když se nepřepečou - 180°C a 6-8 minut - zůstanou měkké. Už se těším, až je s dcerami budeme malovat 🙂 Palec nahoru