Velikonoční smetanový beránek

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklé máslo utřeme s oběma cukry do pěny. Poté jedno po druhém přidáváme vejce. Šleháme v robotu tak dlouho, dokud těsto nenabude.
  • 2
    Hladkou mouku smícháme s kypřícím práškem a tuto směs vmícháme do utřeného másla. Přidáme smetanu a vymícháme hladké těsto.
  • 3
    Tímto těstem naplníme připravenou formu na beránka.
  • 4
    Pečeme 20 minut na 180 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.