Velký indický Mughal

30 min.
Indie

Ingredience

      • 200mililitrůRum
      • 1litrVíno šumivé (sekt)
      • 1hrnekDžus pomerančový
      • 250gramůCukr moučkový
      • 4hrnkySmetana čerstvá ke šlehání
      • 4kusyCitrony
      • 1lžícePomerančová kůra
      • 200mililitrůKoňak Armaňak
      • 30mililitrůVoda pitná
    Počet porcí:
    6

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    532 kcal
    Bílkoviny
    2 g
    Tuky
    2 g
    Sacharidy
    70 g
    Vláknina
    3 g
    Cukr
    41 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Cukr smícháme s vodou dle potřeby a strouhanou citronovou a pomerančovou kůrou. Svaříme, scedíme a necháme vystydnout.
    • 2
      Poté vmícháme rum a koňak, pomerančový džus, šťávu vymačkanou z citronů a smetanu. Důkladně rozkvedláme a v lednici vychladíme. Šampaňské rovněž vychladíme. Do směsi ho přidáme těsně před podáváním. Servírujeme s ledem.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.