Vepřová kýta s vejci tandoori
45 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová kýta
- 2kusyPórek
- 6lžicOlej rostlinný
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžíceTandoori Masala
- 2lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou kýtu omyjeme, naklepeme, nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky. Poté maso necháme čtvrt hodiny marinovat v ústřičné omáčce.
- 2Pórek zbavíme horní slupky a nakrájíme na tenká kolečka.
- 3Nejprve ve woku rozpálíme první část oleje a maso v něm osmažíme. Po osmažení maso odložíme z pánve. Potom v oleji osmahneme pórek a z pánve odložíme.
- 4V nádobě rozšleháme 4 celá vejce s kořením tandoori. Do woku nalijeme druhou část oleje a na něm krátce smažíme vejce. Do těchto vajec přidáme osmažené maso, pór a vše promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.