Vepřová žebírka s kukuřičnou salsou

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusBarbecue omáčka
    • 1,5kilogramyVepřová žebra
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1159 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
89 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
405 mg
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka omyjeme, osušíme a dáme do pekáčku.
  • 2
    Přelijeme barbecue omáčkou a dobře promícháme aby se maso ze všech stran ochutilo.
  • 3
    Pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 35min až je maso měkké.
  • 4
    Podáváme s kukuřičnou salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.