Vepřové klobásy na víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
43 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky.
  • 2
    Klobásy v rendlíku dusíme s vínem zhruba 8 minut na mírném plameni. Poté klobásy osmahneme na 50 g másla dozlatova.
  • 3
    Do vína, v němž jsme dusili klobásy, vložíme cibuli, jablka, cukr, skořici, zbylé máslo a vývar. Směs promícháme a na mírném plameni vaříme, až jablka změknou.
  • 4
    Opečené klobásy podáváme s vypečenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.