Vepřové kostky na jehle

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
44 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
883 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky a mírně naklepeme. Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, očištěnou papriku rozkrájíme na kolečka nebo proužky a na kostičky krájíme slaninu.
  • 2
    Červené víno smícháme s rajčatovým protlakem, přidáme jalovec, rozmačkaný bobkový list a dobře vše promícháme.
  • 3
    Připravené maso napichujeme střídavě s cibulí, slaninou a paprikou na jehly, které položíme na alobal. Přelijeme marinádou, dobře zabalíme a necháme chvíli odležet v chladu.
  • 4
    Pokrm pečeme na grilu nebo ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.