Vepřové kotlety jako minutka s fazolkami
40 min.
Ingredience
- 1lžíceSádlo škvařené
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 4kusyVepřové kotlety
- 1kusMáslo čerstvé
- 1kusMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1561 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
68 g
Sacharidy
185 g
Vláknina
9 g
Cukr
815 mg
Postup přípravy
- 1Vlhkou utěrkou kotlety otřeme, na okrajích nařízneme, uvolníme maso od kosti, naklepeme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou.
- 2Na pánvi rozehřejeme sádlo a kotlety na něm opečeme po obou stranách 3-4 minuty.
- 3Hotové kotlety dáme na nahřátou mísu. Šťávu od opékání zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme několika lžícemi vývaru. Přidáme na másle podušené fazolky a mírně povaříme.
- 4Pokud použijeme na opékání olej místo sádla, slijeme ho po opečení kotlet a nahradíme ho kouskem másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.