Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem
22 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceVíno bílé
- 1lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
10 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme hořčici s medem a bílým vínem.
- 2Vepřové kotlety naklepeme a potřeme z jedné strany připravenou směsí. Vložíme je do vhodné nádoby s mřížkou a pečeme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 12 minut.
- 3Nádobu vyjmeme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut stát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.