Vepřové kotlety s kysaným zelím
40 min.
Ingredience
- 250gramůZelí kysané
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaKmín celý
- 2kusyVepřové kotlety
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme.
- 2Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím.
- 3Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.