Vepřové kotlety s parmezánem
65 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 150gramůSýr Parmezán
- 200gramůZakysaná smetana
- 20gramůVepřové sádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Cukr
300 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a zlehka osmahneme na sádle.
- 2Připravené maso vložíme do remosky vymazané máslem a potřeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem.
- 3Pokrm pečeme dozlatova asi 45-50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.