Vepřové kotlety s parmezánem

65 min.
Evropa

Ingredience

      • 600gramůVepřové kotlety
      • 150gramůSýr Parmezán
      • 200gramůZakysaná smetana
      • 20gramůVepřové sádlo škvařené
      • 1špetkaPepř černý mletý
      • 1lžičkaSůl
      • 20gramůMáslo čerstvé
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    439 kcal
    Bílkoviny
    45 g
    Tuky
    27 g
    Sacharidy
    1 g
    Cukr
    300 mg
    Vápník
    2 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a zlehka osmahneme na sádle.
    • 2
      Připravené maso vložíme do remosky vymazané máslem a potřeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem.
    • 3
      Pokrm pečeme dozlatova asi 45-50 minut.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.