Vepřové koule se zeleninou
30 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1kusVejce slepičí
- 400gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 200mililitrůKokosové mléko
- 1lžíceOmáčka rybí
- 40mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
624 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
51 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
17 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mleté vepřové maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulkou, citronovou trávou a vajíčkem. Pořádně vše promícháme rukou, následně vytvoříme z masa koule.
- 2Rozehřejeme pánev, nalijeme do ní olej, masové koule 10 minut smažíme do zlatova. Průběžně je obracíme, aby se nám nepřipálily.
- 3Mezitím vedle rozpálíme olej ve wok pánvi a zeleninu na ní osmahneme do měkka. Přidáme mléko, rybí omáčku, minutu povaříme a podáváme spolu s masovými koulemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.