Vepřové maso s omáčkou
40 min.

Ingredience
- 400gramůVepřové maso
- 2lžíceKečup
- 0,5lžíceKari
- 2lžíceCukr krupice
- 60gramůProtlak rajčatový
- 1špetkaChilli
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 250gramůZelenina nakládaná
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájené na kostičky osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi.
- 2V litru vody povaříme protlak, kečup, koření a cukr.
- 3Zahustíme hladkou moukou, přidáme zeleninovou čalamádu (bez nálevu) a sundáme z plotny.
- 4Hotové maso přelijeme omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.