Vepřové na jalovci a fenyklu
150 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Pokrájíme hlízu fenyklu a zelené části vyhodíme. Rozdrtíme v hmoždíři jalovec s plátky fenyklu, pomerančovou kůrou a olivovým olejem.
- 2Nakrájíme kýtu na řízky a uděláme do každého několik zářezů. Řízky vložíme do pekáče, naneseme na ně směs s jalovcem a fenyklem. Polijeme řízky pomerančovou šťávou, zakryjeme pekáč a necháme marinovat v lednici 2 hodiny. Poté řízky pečeme v předehřátém grilu 15 minut. Občas obrátíme.
- 3Řízky podáváme se šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.