Vepřové s nudlovým salátem
20 min.
Ingredience
- 1lžičkapasta z citronové trávy
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1kusChilli paprička
- 1lžičkaOlej slunečnicový
- 3lžíceOmáčka rybí
- 4kusyVepřová kotleta s kostí
- 200gramůNudle rýžové
- 1kusLimetka
- 1lžičkaCukr třtinový
- 1kusOkurka salátová
- 3lžíceMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Smícháme pastu, zázvor, nasekanou chilli papričku, olej a jednu lžíci rybí omáčky. Potřeme tím vepřové maso a dáme stranou.
- 2Mezitím si připravíme salát. Nudle uvaříme podle návodu. Poté je slijeme a smícháme se zbylou rybí omáčkou (ve které jsme rozpustili cukr), limetkovou šťávou a kůrou. Přidáme okurku nakrájenou na plátky a nasekanou mátu.
- 3Maso grilujeme 5 minut z každé strany a podáváme ho s nudlovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.