Vepřové teriyaki

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 800gramůVepřová krkovička
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusCibule
    • 4lžíceOmáčka Teriyaki
    • 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
53 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
793 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na plátky a důkladně pomažeme marinádou teriyaki. Přidáme k masu na plátky pokrájenou zeleninu, kolečka cibule, dáme do ledničky a necháme dvě hodiny marinovat.
  • 2
    Gril rozehřejeme na vysokou teplotu a rošt potřeme olejem, aby se maso nepřichytávalo. Steaky grilujeme 8 minut z každé strany, dokud nejsou propečené, avšak stále šťavnaté. Poslední dvě minuty grilujeme i zeleninu, kterou podáváme spolu s masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.