Vepřové teriyaki
30 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová krkovička
- 1kusPaprika červená
- 1kusCibule
- 4lžíceOmáčka Teriyaki
- 40mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
53 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
793 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso rozkrájíme na plátky a důkladně pomažeme marinádou teriyaki. Přidáme k masu na plátky pokrájenou zeleninu, kolečka cibule, dáme do ledničky a necháme dvě hodiny marinovat.
- 2Gril rozehřejeme na vysokou teplotu a rošt potřeme olejem, aby se maso nepřichytávalo. Steaky grilujeme 8 minut z každé strany, dokud nejsou propečené, avšak stále šťavnaté. Poslední dvě minuty grilujeme i zeleninu, kterou podáváme spolu s masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.