Vepřový bok v sójové omáčce
70 min.
Ingredience
- 8kusůKarotka
- 1lžíceSolamyl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceVíno bílé
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2lžíceOmáčka sójová
- 400gramůVepřový bok
- 5decilitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
58 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na špalíčky, podlijeme vodou a dusíme. Když se voda vyvaří, přilijeme sójovou omáčku smíchanou s vínem, zázvorem a škrobem a dále zvolna dusíme.
- 2Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, podusíme na másle a přidáme k hotovému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.