Vepřový guláš bez tuku
110 min.
![Česká republika](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/d0ce8c3ebafdc3cd82e4f312a6869d76c4fc501e.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 750gramůVepřové maso libové
- 3kusyCibule
- 1lžíceKmín mletý
- 2kostkyMasox
- 3lžičkyPaprika mletá sladká
- 3lžíceSolamyl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do pekáče. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a promícháme.
- 2Ve vroucí vodě v hrnci necháme rozpustit kostky masoxu.
- 3Do nádoby o objemu 1l vsypeme kmín, škrobovou moučku a mletou papriku. Nesolíme! Přilijeme rozpuštěný masox, dolijeme studenou vodou a dobře promícháme.
- 4Připraveným nálevem zalijeme maso s cibulí v pekáče, ale nemícháme. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 250 stupňů Celsia. Pečeme asi 1 1/2 hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.