Vepřový guláš bez tuku

110 min.
Česká republika

Ingredience

    • 750gramůVepřové maso libové
    • 3kusyCibule
    • 1lžíceKmín mletý
    • 2kostkyMasox
    • 3lžičkyPaprika mletá sladká
    • 3lžíceSolamyl
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do pekáče. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a promícháme.
  • 2
    Ve vroucí vodě v hrnci necháme rozpustit kostky masoxu.
  • 3
    Do nádoby o objemu 1l vsypeme kmín, škrobovou moučku a mletou papriku. Nesolíme! Přilijeme rozpuštěný masox, dolijeme studenou vodou a dobře promícháme.
  • 4
    Připraveným nálevem zalijeme maso s cibulí v pekáče, ale nemícháme. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 250 stupňů Celsia. Pečeme asi 1 1/2 hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.