Vepřový špíz se zeleninou

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na tenčí plátečky, cibuli na osminky, papriku bez jádřinců na silnější plátky, rajčata na kostky a klobásu na kolečka. Vše střídavě napichujeme na jehly, grilovací koření s hořčicí rozmícháme v trošce oleje a vzniklou směsí špízy potíráme i během grilování.
  • 2
    Špízy nejlépe ogrilujeme na zahradním grilu, v zimě je můžeme osmažit na pánvi. Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.