Vietnamský mořský salát

20 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
2 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev nakrájíme na tenká kolečka, jarní cibulky také. Bylinky nasekáme na jemno.
  • 2
    Nudle uvaříme podle návodu, na poslední minutu přidáme mořské plody a fazolky. Slijeme a promícháme s bylinkami, jarními cibulkami, fazolkami a mrkvemi.
  • 3
    Připravíme si dresink: vezmeme rýžový ocet a rozpustíme v něm cukr. Přidáme nasekanou chilli papričku a citronovou trávu a sójovou omáčku.
  • 4
    Salát podáváme přelitý dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.