Víkendová obilná mísa
13 min.
Ingredience
- 50gramůquinoa vařená
- 50gramůCizrna konzervovaná
- 1kusAvokádo
- 1kusMrkev kořen
- 2lžíceDM Bio slunečnicová semínka
- 30gramůKapusta hlávková
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceOcet rýžový
- 1lžičkaSezamový olej BIO
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
33 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
21 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Avokádo oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubo.
- 3Slunečnicová semínka osmažíme na sucho.
- 4Kapustu nakrájíme na nudličky.
- 5Nyní si připravíme dresink – vyšleháme spolu sójovou omáčku, rýžový ocet a sezamový olej.
- 6Na spodek mísy dáme quinou. Mísu doplníme zbylými ingrediencemi a dresinkem zalijeme těsně před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.