Vinná klobása na pivu s křenem

48 min.
Evropa

Ingredience

      • 600gramůKlobása vinná
      • 80mililitrůOlej rostlinný
      • 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
      • 2lžíceHořčice dijonská
      • 1lžíceKřen
      • 1lžíceMouka pšeničná hladká
    Počet porcí:
    3

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    932 kcal
    Bílkoviny
    35 g
    Tuky
    78 g
    Sacharidy
    16 g
    Vláknina
    160 mg
    Vápník
    4 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Klobásu rozdělíme na 4 díly, každý smotáme do šneka, na kříž propíchneme špejlemi, poprášíme moukou a usmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
    • 2
      Osmažené klobásy přelijeme černým pivem, v němž jsme rozmíchali jemně nastrouhaný křen a hořčici. Na mírném plameni pod poklicí dusíme asi 30 minut. Poté poklici odložíme a šťávu necháme zredukovat, až zhoustne.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.