Vinná klobása na pivu s křenem
48 min.
Ingredience
- 600gramůKlobása vinná
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceHořčice dijonská
- 1lžíceKřen
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
932 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
78 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
160 mg
Vápník
4 g
Postup přípravy
- 1Klobásu rozdělíme na 4 díly, každý smotáme do šneka, na kříž propíchneme špejlemi, poprášíme moukou a usmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
- 2Osmažené klobásy přelijeme černým pivem, v němž jsme rozmíchali jemně nastrouhaný křen a hořčici. Na mírném plameni pod poklicí dusíme asi 30 minut. Poté poklici odložíme a šťávu necháme zredukovat, až zhoustne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.