Vinná polévka
30 min.
Ingredience
- 1kusCitrony
- 1litrVíno bílé
- 1lžičkaCukr krupice
- 30gramůMáslo čerstvé
- 8kusůVaječný žloutek slepičí
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Citrónovou kůru jemně nastrouháme a svaříme s vínem.
- 2Žloutky smícháme s moukou, cukrem a trochou vody.
- 3Vmícháme opatrně do vařícího vína a za stálého míchání vaříme až polévka zhoustne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.