Vinný červený punč se salátovou okurkou

5 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
157 kcal
Sacharidy
16 g
Vláknina
78 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladou salátovou okurku hadovku (skleníkovou) omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je na dno skleněného džbánu, posypeme cukrem, zalijeme přibližně 3 - 4 dl vína a dáme do chladničky na 1 hodinu vychladit.
  • 2
    Poté přilijeme zbytek vychlazeného červeného vína, sodovou vodu, přimícháme půl kávové lžičky muškátového oříšku, rozlijeme do vyšších širších sklenic a podáváme se slámkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.