Vinný sorbet
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůVíno červené
- 20gramůCukr krupice
- 2špetkySkořice mletá
- 20mililitrůVoda pitná
- 50mililitrůDžus pomerančový
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 4gramyMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
77 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cukr necháme roztavit v pánvi, přidáme skořici a 20ml vody. Necháme zhoustnout v sirup.
- 2Do cukrového sirupu vmícháme víno, pomerančovou šťávu a vyšlehané bílky. Mrazíme 4 hodiny, poté sorbet necháme lehce povolit a servírujeme zdobený mátovými lístky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.