Višňová pochoutka

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 1hrnekCukr krupice
    • 2kusyVejce slepičí
    • 2hrnkyMouka polohrubá
    • 1kusKypřicí prášek do perníku
    • 0,5hrnekOlej stolní
    • 1kusKompot višňový
    • 1kusCukr vanilka
    • 1hrnekMléko polotučné
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
2 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polohrubou mouku, cukr, prášek do perníku, vanilkový cukr, olej, mléko a vejce.
  • 2
    Smícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
  • 3
    Poklademe na těsto višně a zbylou šťávu necháme na pudink.
  • 4
    Pečeme 30 minut při 170 stupních.
  • 5
    Uvaříme pudink a upečený moučník polijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.