Vitaminový salát s čerstvými citrusy

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
27 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny druhy salátu důkladně propláchneme a necháme okapat. Pomeranč i grapefruit oloupeme až k dužině ostrým nožem a vykrojíme malé kousky ve tvaru měsíčků. Ze zbytku citrusů vymačkáme šťávu a promícháme ji s olivovým olejem.
  • 2
    Saláty rozdělíme na talíře, upravíme a doplníme kousky pomeranče a grepu. Posypeme strouhaným čerstvým parmazánem a přelijeme zálivkou ze šťávy a oleje. Můžeme doplnit nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.