Vlámský salát s uzenáči

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůUzenáče
    • 300gramůMajonéza
    • 200gramůČervená řepa sterilovaná
    • 200gramůCeler sterilovaný
    • 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
29 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenáče stáhneme z kůže, vykostíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Červenou řepu a celer slijeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    V míse smícháme uzenáče se zeleninou, vmícháme majonézu okořeněnou trochou worcesteru a vše dobře promícháme.
  • 4
    Salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.