Vločkové řezy

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • Pudink
      • 500mililitrůVoda pitná
      • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
      • 1lžičkaCitronová šťáva
      • 2lžíceCukr krupice
      • 200gramůOvesné vločky
      • 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
      • 160gramůCukr moučkový
      • 1kusKypřicí prášek do pečiva
      • 1kusVejce slepičí
      • 150mililitrůOlej rostlinný
      • 150mililitrůMléko polotučné
      • 6lžicMarmeláda malinová
      • 20gramůMáslo čerstvé
      • 0,5lžičkaCitronová kůra
    Počet porcí:
    12

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    291 kcal
    Bílkoviny
    3 g
    Tuky
    15 g
    Sacharidy
    37 g
    Vláknina
    1 g
    Cukr
    19 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Ovesné vločky umeleme a promícháme s hladkou moukou, práškem do pečiva, moučkovým cukrem, vejcem, olejem a citronovou kůrou. Přilijeme mléko podle potřeby a vzniklé těsto upečeme na plechu vymazaném máslem ve středně vyhřáté troubě.
    • 2
      Upečený moučník potřeme marmeládou a přelijeme uvařeným pudinkem.
    • 3
      Pudink: V 500ml vody dobře rozmícháme pudinkový prášek, osladíme a okyselíme citronovou šťávou. Povaříme do zhoustnutí.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.