Vojenská buchta

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
852 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
189 g
Vláknina
6 g
Cukr
109 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ušleháme dohladka vejce s cukrem.
  • 2
    Přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nastrouhaná jablka.
  • 3
    Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech těsto a upečeme dorůžova.
  • 4
    Poté pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Vojenská buchta
Vojenská buchta je sice jednoduchým receptem a je i dobrá, ale nijak zvlášť mě nezaujala. Pokud vás však honí mlsná je rychlou variantou pro její zahnání. Třeba vás osloví víc než nás. Ale to je chyba na naší straně, takže si ji určitě připravte, protože co člověk, to jiná chuť a třeba na ni nedáte dopustit. 😉