Vojenská buchta
50 min.
Ingredience
- 500gramůCukr krupice
- 4kusyVejce slepičí
- 500gramůMouka polohrubá
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 500gramůJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
852 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
189 g
Vláknina
6 g
Cukr
109 g
Postup přípravy
- 1Ušleháme dohladka vejce s cukrem.
- 2Přimícháme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva a nastrouhaná jablka.
- 3Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech těsto a upečeme dorůžova.
- 4Poté pocukrujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Vojenská buchta
Vojenská buchta je sice jednoduchým receptem a je i dobrá, ale nijak zvlášť mě nezaujala. Pokud vás však honí mlsná je rychlou variantou pro její zahnání. Třeba vás osloví víc než nás. Ale to je chyba na naší straně, takže si ji určitě připravte, protože co člověk, to jiná chuť a třeba na ni nedáte dopustit. 😉