Vývar á la Flamarion
25 min.
Ingredience
- 2litryHovězí vývar základní
- 160gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 200gramůTěstoviny konzumní
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
660 mg
Cukr
640 mg
Postup přípravy
- 1Základní vývar ohřejeme. Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
- 2Sýr nastrouháme na jemném struhadle a dáme na dezertní talířek.
- 3Do talíře dáme lžíci těstovin, lžíci hrášku a zalijeme horkým vývarem. Sýr podáváme na talířku zvlášť a každý strávník si přidá množství sýra podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.