Vývar s drůbežími knedlíčky a morkem

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
14 mg
Cukr
245 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřeci maso umeleme ve strojku, přidáme smetanu, bešamel, vejce a žloutky. Ochutíme špetkou mletého muškátového oříšku, vše promícháme na řidší těsto.
  • 2
    Vyndáme morek z kostí a nakrájíme ho na kolečka.
  • 3
    Vývar přivedeme k varu, lžičkou z těsta vykrajujeme knedlíčky a zavařujeme přímo ve vývaru asi dvě minuty.
  • 4
    Do talíře vložíme 3 až 4 kolečka morku a zalijeme horkým vývarem s několika knedlíčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.