Vývar s hovězím morkem

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
795 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar z kostí přivedeme k varu. Lociky pokrájíme nadrobno a vložíme do vývaru. Povaříme 10 minut.
  • 2
    Morek z kostí nakrájíme na kolečka a posypeme strouhaným sýrem.
  • 3
    Bílý chléb nebo veku nakrájíme na proužky a na pánvi opražíme.
  • 4
    Do talíře vložíme 2 až 3 kolečka morku se sýrem, zalijeme horkým vývarem s locikou a posypeme několika proužky opraženého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.