Vývar s hovězím morkem
35 min.
Ingredience
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 120gramůMorek
- 120gramůLocika salátová
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
795 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vývar z kostí přivedeme k varu. Lociky pokrájíme nadrobno a vložíme do vývaru. Povaříme 10 minut.
- 2Morek z kostí nakrájíme na kolečka a posypeme strouhaným sýrem.
- 3Bílý chléb nebo veku nakrájíme na proužky a na pánvi opražíme.
- 4Do talíře vložíme 2 až 3 kolečka morku se sýrem, zalijeme horkým vývarem s locikou a posypeme několika proužky opraženého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.