Vývar s opečeným chlebem
45 min.

Ingredience
- 2litryHovězí vývar základní
- 100gramůKarotka
- 50gramůPórek
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100gramůBrukev řepka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Základní hovězí vývar přivedeme k varu. Přisypeme na kostičky nakrájenou karotku a brukev, přidáme pórek, který pokrájíme na kolečka. Povaříme 20 minut.
- 2Bílý chléb nebo veku nakrájíme na větší kostky, na pánvi opražíme, vyskládáme na plech, posypeme sýrem a krátce v troubě zapečeme. Asi 10 minut, dokud se sýr lehce nerozteče.
- 3Podáváme zvlášť vývar a zvlášť opečený chléb na dezertním talířku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.