Vývar s opečeným chlebem

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Základní hovězí vývar přivedeme k varu. Přisypeme na kostičky nakrájenou karotku a brukev, přidáme pórek, který pokrájíme na kolečka. Povaříme 20 minut.
  • 2
    Bílý chléb nebo veku nakrájíme na větší kostky, na pánvi opražíme, vyskládáme na plech, posypeme sýrem a krátce v troubě zapečeme. Asi 10 minut, dokud se sýr lehce nerozteče.
  • 3
    Podáváme zvlášť vývar a zvlášť opečený chléb na dezertním talířku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.