Vývar s perlovými kroupami a locikou

37 min.
Francie

Ingredience

    • 100gramůLocika salátová
    • 120gramůKuřecí prsa
    • 160gramůJečné kroupy
    • 30gramůMáslo čerstvé
    • 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
98 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží vývar přivedeme k varu. Lociku nakrájíme na proužky a 2 minuty podusíme na másle. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a spolu s locikou vložíme do vroucího vývaru. Přisypeme perlové kroupy a vaříme 20 minut. Podáváme v polévkové míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.