Vývar s perlovými kroupami a locikou
37 min.
Ingredience
- 100gramůLocika salátová
- 120gramůKuřecí prsa
- 160gramůJečné kroupy
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
98 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží vývar přivedeme k varu. Lociku nakrájíme na proužky a 2 minuty podusíme na másle. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a spolu s locikou vložíme do vroucího vývaru. Přisypeme perlové kroupy a vaříme 20 minut. Podáváme v polévkové míse.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.