Vývar s vejci
25 min.
Ingredience
- 160gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 8kusůVejce slepičí
- 160gramůTěstoviny konzumní
- 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
660 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky.
- 2Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
- 3Vývar ohřejeme k bodu varu.
- 4Do talíře vložíme jedno pokrájené vejce, lžíci hrášku, lžíci těstovin a zalijeme horkým vývarem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.