Vývar s vejci

25 min.
Francie

Ingredience

    • 160gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
    • 8kusůVejce slepičí
    • 160gramůTěstoviny konzumní
    • 2litryVývar drůbeží
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
660 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Vývar ohřejeme k bodu varu.
  • 4
    Do talíře vložíme jedno pokrájené vejce, lžíci hrášku, lžíci těstovin a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.